Hotelul Ana Airport din Sibiu se rebranduiește – Îl preia un mare lanț internațional

3.648

Hotelul aflat în apropiere de Aeroportul Sibiu pe Șoseaua Alba Iulia, se închide și urmează să fie deschis înainte de summit-ul UE de anul viitor. Acesta urmează să facă parte din lanțul Orbis Hotel Group și se va numi Mercure Sibiu.

Hotelul Ana Airport din Sibiu, deţinut de firma Pritax Invest, a semnat un acord de franciză cu Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels, şi va fi redeschis în primul trimestru al anului viitor sub brandul Mercure, după finalizarea lucrărilor de renovare. Proiectul este realizat în urma unui acord de franciză semnat între lanțul hotelier și partenerul său strategic local, Pritax Invest, anunță trendshrb.ro.
„România joacă un rol cheie în strategia noastră de dezvoltare. Este o piață atractivă cu potențial puternic pentru brandurile internaționale de hoteluri, precum Mercure”, a declarat Gilles Clavie, CEO Orbis.
Viitorul hotel Mercure Sibiu Airport este fostul hotel Ana Airport, care în urma renovării și rebranduirii, va oferi 85 de camere, un bar, un restaurant, o zonă wellness, sală de evenimente și parcare proprie.
„Suntem foarte fericiți de parteneriatul cu Orbis în acest nou proiect ambițios numit Mercure Sibiu Airport. Hotelul este situat în apropiere de aeroport și foarte aproape de zona industrială a orașului Sibiu. Orașul este unul divers și cultural, într-o continuă dezvoltare, astefel încât deschiderea hotelului Mercure Sibiu Airport va fi un mare câștig atât pentru oraș, cât și pentru viitorii turiști”, apreciază Dumitru Ghișe, proprietarul Pritax Invest.
Brandul Mercure, operat de Orbis în acord cu AccorHotels, reprezintă un hotel de tip midscale, cu tematici diferite, inspirate din valorile autentice locale.
Compania Pritax Invest, fondată în anul 1994, activează în domeniul hotelier și administrează trei hoteluri: Golden Tulip Sibiu, Golden Tulip Ana Tower și Golden Tulip Ana Dome din Cluj.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.