Tâlhărie în Gara Sibiu – Tânăr bătut și prădat de doi sibieni

1.893

Doi tineri de 17 și 18 ani au fost reținuți de polițiștii sibieni și încarcerați pentru 24 de ore, după ce au tâlhărit un alt tânăr de 19 ani, în Gara Sibiu. I-au luat acestuia din urmă ceasul și telefonul mobil.

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind infracțiunea de tâlhărie calificată, la data de 22 august, polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Sibiu, cu sprijinul polițiștilor de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, au identificat și prins doi sibieni, cu vârsta de 17, respectiv 18 ani, bănuiți de săvârșirea faptei.
În fapt, la data de 18 august, în jurul orei 02,00, un sibian în vârstă de 19 ani, a sesizat Poliției Municipiului Sibiu faptul că, în timp ce se afla în zona Stației CFR Sibiu, două persoane necunoscute de sex masculin l-au lovit și i-au sustras un telefon mobil și un ceas de mână.
În urma investigațiilor desfășurate de către polițiști, la data de 22 august, presupușii autori au fost identificați și prinși, bunurile fiind recuperate și predate părții vătămate.
Față de cei doi sibieni s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Foto – arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi