FOTO Iohannis la Sibiu – ”Dragnea are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”

0 1.224

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Sibiu înainte de ședința Biroului Executiv al PNL, care are loc la Sibiu, că liderul PSD se comportă ca un dictator. Șeful statului l-a taxat pe Dragnea pentru declarațiile acestuia cum că ar fi fost în pragul unei tentative de asasinat anul trecut.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la ședința Biroului Executiv al PNL la ora 17.32. El a spus înainte de a intra la ședința Biroului Executiv al PNL, că Liviu Dragnea ”are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”. ”Nu am auzit niciodată despre așa ceva, dar cum s-a vehiculat la televizor, mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”, a spus Iohannis.
Întrebat, de asemenea, dacă se referă la Liviu Dragnea, Iohannis a răspuns afirmativ.
Legat de ședința de la Sibiu, Iohannis a spus că ”este o ședință informală, și cum și ședința și eu suntem în Sibiu am decis să vin, să-i salut și fiind în Sibiu mi s-a părut o coincidență care merită exploatată. Știți că în 2019, în prima parte a anului, România are președinția Consiliului Uniunii Europene şi summit-ul aferent se va ţine la Sibiu. Deci iată o ocazie foarte bună de a readuce şi în atenţia PNL dar şi în atenţia publicului general această temă extrem de importantă. Mesajul de astăzi este unul simplu. Am venit să îi salut, în al doilea rând să le spun câte ceva despre felul în care se pregăteşte România pentru 2019, care sunt priorităţile României şi care este importanţa şi valenţa summit-ului de la Sibiu”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.