Primăria Sibiu pregătește modernizarea unei noi zone de blocuri: Hipodrom I

1 1.223

În ședința Consiliului Local Sibiu din data de 30 august se va discuta un proiect de hotărâre prin care se solicită aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea unei noi zone de blocuri din cartierul Hipodrom I, în limita străzilor N. Iorga – Luptei – Vasile Milea – Rahovei – Mihai Viteazu.

“Anul acesta am finalizat lucrările de modernizare în cartierul Hipodrom II, iar în prezent se lucrează în zona de blocuri din Hipodrom III, Turnișor, Școala de Înot, bulevardul Milea și Gară. De asemenea, am început reamenajarea parcărilor în zona străzii Intrarea Siretului, lucrările urmând să fie finalizate în această toamnă. Următorul cartier care va intra în lucru în anul 2019 este Hipodrom I și cartierul Ștrand.”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.harta Hipodrom I
Documentația alcătuită pentru acest proiect prevede modernizarea carosabilului, a trotuarelor și a parcărilor, revigorarea zonelor verzi, reamenajarea spațiilor de parcare, modernizarea rețelei de canalizare menajeră și pluvială, precum și a sistemului de iluminat public. De asemenea, se va amenaja tubulatura subterană pentru coborârea cablurilor suspendate.
Valoarea estimată a investiției care rezultă din studiul de fezabilitate este de 33,4 milioane de lei. După aprobarea proiectului de către Consiliul Local, Primăria Sibiu va realiza proiectul tehnic și va contracta execuția lucrărilor propriu-zise.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. v scrie

    Intreb primaria daca au terminat de facut utilitatile, inclusiv carosabilul pe taoate strazile de pamint? Zonele mentionate au avut la baza niste proiecte care au fost verificate, executate, etc. Este drept ca in unele zone s-au facut lucrari care au deteriorat carosabilul, ca s-a schimbat situatia initiala, dar sint atitea strazi de pamint fara utilitati care platesc si ele taxe de generatii intregi si nu se face nimica. Ei sint „condamnati” sa stea in noroaie si praf, fara utilitatile unui oras?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...