Peste 100 de percheziţii la suspecţi de infracțiuni economice

0 825

Nu mai puțin de 130 de percheziții au fost făcute de polițiști în ultimele zile. S-au confiscat și ridicat printre altele peste 150.000 de ţigarete și 8 kilograme de tutun.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au făcut, în ultimele 11 zile, 130 de percheziții și au instituit măsuri asigurătorii în valoare de peste 4.000.000 de lei, anunță Mediafax. Potrivit IGPR, în perioada 14 – 24 august, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 130 de percheziții domiciliare și au pus în aplicare 43 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice.
În cauzele penale instrumentate, faţă de 130 de persoane s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale. De asemenea, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unor bunuri, în valoare totală de aproape 4.000.000 de lei, dintre care peste 300.000 de lei în numerar sau în cont bancar și au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 1.400.000 de lei. Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, peste 150.000 de ţigarete și 8 kilograme de tutun. foto – arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.