VIDEO – Accesul invitaților la nunta fiului lui Dragnea, blocat de o mașină a protestatarilor

0 1.301

Mai mulți protestatari au blocat duminică seară cu mașina, vreme de câteva minute, accesul invitaților la nunta fiului lui Liviu Dragnea.

Invitații au fost împiedicați să ajungă la Palatul Snagov, acolo unde are loc evenimentul, anunță Mediafax. Aproximativ zece manifestanți se află la Palatul Snagov, unde strigă mesaje anti-PSD. „Ticăloșilor”, „Mafioților”, „Rușine”, ”Așteptați, un pic penalilor, ați venit la nuntă”, au strigat protestatarii, în vreme ce mașina pe care erau afișate mesaje anti-PSD le bloca accesul invitaților către Palatul Snagov. Vreme de câteva minute, invitații la nunta fiului lui Liviu Dragnea au fost opriți de mașina protestatarilor.
Aproximativ zece protestatari se află, la ora transmiterii știrii, la Palatul Snagov, unde strigă mesaje anti-PSD.
De asemenea, câțiva protestatari au întâmpinat invitații la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. La Palatul Snagov va avea loc petrecerea, dar și cununia religioasă, după ce a fost schimbată biserica din cauza mitingului anunțat.
„Nuntă cu penali”, „M… PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.
„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitație specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali”, a spus una dintre protestatare.
„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul și să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreții, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.
VEDEȚI AICI VIDEO
În urma protestelor anunțate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, așa cum era stabilită până în urmă cu puțin timp, ci în interiorul Palatului Snagov.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.