100 pentru romania - o sută de minute de muzica legendară în piața mare din sibiu

Patru generatii de muzicieni SE VOR UNI intr-un program spectaculos cu muzica ce a unit generatiile. In premiera in Sibiu si in Romania, 100 de artisti din patru generatii se unesc intr-o singura trupa, cantand si simtind in acelasi timp aceeasi emotie.

O sută de voci si instrumente diferite in 100 de minute de muzica legendara. Pentru o Romanie mai buna. Diferiti, dar IMPREUNA.
Florin Grigoras, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Adrian Despot, Roman Iagupov si Flavius Buzila vor aduce in fata publicului sibian cele mai cunoscute si indragite piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi intr-un tribut unic adus muzicii si culturii romanesti , piese care au impactat societatea românească și românii de pretutindeni și au bucurat și inspirat generații întregi si inca o mai fac si astazi.
“Centenarul n-ar trebui sa fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care sa inspire. .Unirea nu inseamna doar teritorii, ci mai ales „cuget si simtiri”, cum spuneau inaintasii. A fi uniti nu inseamna a fi toti la fel, ci a avea un tel comun. Acela de a nu fi doar romani, ci romani mai buni. Care contribuie, inspira si dau mai departe.. Pentru asta am creat proiectul „100 PENTRU ROMANIA”.100 pentru romania - o sută de minute de muzica legendară în piața mare din sibiuPentru ca muzica deschide minti si atinge inimi. Pentru ca muzica uneste acolo unde orice altceva pare sa dezbine.” – Flavius Buzila, managerul proiectului 100 pentru Romania
100 de artisti va asteapta cu emotie si entuziasm in Piata Mare din Sibiu pe 12 septembrie sa scrie istorie impreuna cu toti cei prezenti! Proiect cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu si organizat de catre Asociatia Culturala Hara.

Ultima oră

Comentariul meu