Ora de Sibiu
Știri in direct

Începe Focus in the Park – Concerte de top și multe surprize în Sub Arini

1.748

Vineri începe prima ediție a Focus in the Park, un concept nou, fresh, plin de surprize într-un decor fabulos și plin de verdeață, în Parcul Subarini. Timp de trei zile, cele mai în vogă trupe de rock alternativ din România, Republica Moldova sau Germania vor urca pe cele două scene ale festivalului.

Focus in the Park nu este, însă, doar despre muzică. Noul concept își dorește să atragă spre un nou tip de relaxare tineri, familii cu copii, oameni care apreciază atmosfera relaxată pe care ți-o oferă verdeața unui parc. Pe lângă muzică bună, Focus in the Park aduce anul acesta o selecție delicioasă de street-food, condimentată cu cele mai căutate beri artizanale produse în România. Mâncarea e pe toate gusturile. Arepas Colombianas vine cu tradiționalele pâinici sud-americane din porumb umplute cu un mix de ingrediente gustoase si sănătoase. The CodFather pune un strop britanic de fish and chips lângă calamari și hamsii delicioase. Das Grillmobil by Bătrânu Sas nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul sibian pentru că toată lumea știe deja gustul Bavarezului XXL. Burgeri zemoși și hot-dogi de la Two Chefs Foodtruck, pui crocant și gustos de la Cot Cot pe roți, renumitul pulled pork de Sibiu alături de alte mâncăruri gătite încet dar servite repede la Urban Food, probabil cel mai bun sushi din țară de la Osushi, sau renumitele sandwichuri cubaneze de la Cubano Foodtruck sunt motive suficiente ca sibienii să își ia mic dejunul, brunch-ul, prânzul și cina la umbra copacilor din parcul Subarini. Iar cum nicio masă nu e completă fără „un dulce”, după degustarea tuturor acestor bunătățuri, la Zobuian vor găsi canolli delicioși, clătite cu toate umpluturile posibile la Mimi`s Delices sau deja arhicunoscutele delicatese de la Sucre, probabil cel mai chic atelier de cofetărie pe care îl știm.
Așa o selecție de mâncare merită o concurență acerbă și din partea băuturilor. Cei mai cunoscuți producători de bere artizanală din România vor fi și ei prezenți la Focus in the Park. Zăganu, Arădeana, Perfectum, Csiki Sor și sibienii care produc berea 1717 sunt invitați speciali la prima ediție a festivalului din parcul Subarini. Iar pentru că toate gusturile trebuie satisfăcute, acestei selecții de beri spumoase li se alătură Harvester Cider și Winegardenul de la Wunderbar.
Duminică, 2 septembrie, de la ora 12, toate aceste bunătățuri se vor reuni la un picnic gigant, poate cel mai mare picnic organizat vreodată în Sibiu, cu pături, pe iarbă, la umbra copacilor, iar de la ora 17:30, doamnele și domnișoarele sunt invitate să se alăture pe două roți celui mai chic eveniment din oraș, Biciclete Cochete.

Focus in the Park este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Sibiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului Cultural German Sibiu.

Programul Focus in the Park 2018
Vineri, 31.08
DSCNTD Stage
17:00 ADUB & ToyGun (DSCNTD)
19:00 JazzyBit
FOCUS Stage
20:30 COMA
22:00 Șuie Paparude
Sâmbătă, 01.09
DSCNTD Stage
12:00 ADUB
14:30 ToyGun
17:00 Via Dacă
18:00 Mihai Popoviciu
FOCUS Stage
19:00 Final Stair
20:30 Grimus
22:00 Omul cu Șobolani
Duminică, 02.09
DSCNTD Stage
12:00 Ciprian Popa
14:00 VRTW Artists (VRT & Dubase)
17:00 Dandies
18:00 ADUB & ToyGun (DSCNTD)
FOCUS Stage
18:00 One Night Stand – prezentat de Sibiu Sounds
19:00 Suburbia 11 – prezentat de Sibiu Sounds
20:30 byron
22:00 The Mono Jacks

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...