replici belicoase la ședința consiliului județean sibiu - cu ”fumigene” și ”lacrimogene”

Liderul consilierilor PSD din consilul județean Sibiu s-a contrat cu un consilier județean al PNL, în timpul ședinței de miercuri.

Cătălin Stanciu (stânga) și Vlad Vasiu (dreapta) și-au aruncat vorbe tăioase în timpul unor intervenții legate pe marginea constituirii Comisiei speciale de analiză şi verificare a activităţii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Sibiu
”Propun ca această comisie să fie formată din consilieri județeni. (…) Fără să fie persoane din afara Consiliului Județean”, a spus Cătălin Stanciu în timpul unei intervenții care a durat mai bine de zece minute. Consilierul PNL, Vlad Vasiu, a intervenit și i-a atras atenția liderului de grup al PSD că a depășit cu mult timpul alocat intervenției sale și că nu mai intervină cu astfel de ”fumigene”. ”Dezbaterea e binevenită pentru a genera progres. Fac apel să rămânem în limitele de regulament cu privire legat de timpul alocat pentru fiecare intervenție. Asistăm la intervenții mai puțin pertinente, cu mici fumigene care ne țin câte o oră blocați în discuții mai puțin utile”, a spus Vasiu.
Stanciu nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat și el replica. ”Dacă vă doriți o mașinărie de vot putem face și acest lucru. Ținând cont că ne întrunim odată pe lună, dacă nici aici nu vreți să dezbatem și să discutăm și doar să votăm, atunci nu ne asumăm acest lucru. Nu suntem o mașinărie de vot și nu venim aici ca să apăsăm doar DA și NU. Partea asta de fumigene fiecare o intepretează cum crede de cuvință…”, a spu acesta.
Tânărul liberal nu s-a lăsat mai prejos și i-a bătut apropouri legat de gazele lacrimogene cu care jandarmii au intervenit la mitinugul din 10 august din Piața Victoriei, în Capitală. ”Domnule coleg intervenția mea era o rugăminte… Cu fumigenele, am luat și lacrimogene în ultima vreme.. Sunt obișnuit cu ele… ”, a spus acesta. Până la urmă ședința a continuat fără alte intervenții belicoase.

Ultima oră

Comentariul meu