„Ceata Junilor”, spectacol pe scena ediției jubiliare a Festivalului „Cerbul de Aur”

1.089

Duminică seara, membrii Ansamblului Folcloric „Ceata Junilor” evoluează în Gala Centenară, ce încheie celebrul Festival Internațional „Cerbul de Aur” de la Brașov. Spectacolul este transmis în direct și în exclusivitate de Televiziunea Română.

Ansamblul Folcloric „Ceata Junilor”, pepinieră a Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”, revine pe scena Festivalului Internațional „Cerbul de Aur” de la Brașov. Astfel, duminică, 2 august 2018, dansatorii sibieni, coordonați de Alesea și Ovidiu Sas, sub atenta îndrumare a managerului și coregrafului Silvia Macrea, vor evolua în cadrul Galei Centenare, un spectacol folcloric ce marchează Centenarul României prin împletirea muzicii populare cu cea modernă.
„Invitația primită din partea Televiziunii Române ne onorează și, cu mare bucurie, vom fi prezenți în cadrul Galei Centenare. Vom urca pe scenă alături de nume mari ale cântecului popular românesc într-o călătorie muzical-coregrafică prin zece zone folclorice ale țării. Ansamblul „Ceata Junilor” este pentru a doua oară invitat în cadrul acestui festival, prima participare având loc în anul 2005”, declară Silvia Macrea, director artistic al Ansamblului Folcloric „Ceata Junilor”.
Gala Centenară are loc duminică, 2 septembrie 2018, începând cu ora 20.30 și va fi transmisă în direct de TVR1. Ediția 2018 a Festivalului „Cerbul de Aur” se desfășoară în perioada 29 august – 2 septembrie 2018, în Piața Sfatului din Brașov, și este una specială, manifestarea sărbătorind cinci decenii de la prima ediție.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.