Zile importante la FC Hermannstadt – Pelici anunță plecări și veniri în lot

0 1.786

Antrenorul principal al lui FC Hermannstadt a făcut o referire la posibile schimbări în lot, chiar la conferința de presă de după meciul pierdut în etapa trecută cu Gaz Metan Mediaș.

Tehnicianul lui FC Hermannstadt nu și-a ascuns dezamăgirea față de evoluția echipei în meciul pierdut etapa trecută cu 0-1 în fața Mediașului. ”Sper că nu e o căciulă prea mare pentru unii jucători și toată lumea trebuie să înțeleagă faptul că dacă nu ești pregătit să intri în teren decis să profiți de fiecare șansă ce se oferă, atunci ar trebui să fie un semn de întrebare pentru fiecare dintre ei”, a opinat antrenorul Sibiului.
”Nu e o stiuație ușoară. Nu suntem cu cuțitul la os, dar șapte puncte după șapte etape e un pic prea puțin. Dacă aveam zece puncte era altceva. (..) Asta este. Trebuie să fim bărbați. (..) Cu toții suntem supărați. Vom vedea ce urmează…”, a mai spus Pelici.

Urmează ”miscări” în lot
Alex Pelici spune că în această pauză competițională este posibil să se renunțe la unii jucători, iar în locul lor să mai fie aduși alți fotbaliști. ”Dacă se va putea, da, vom face schimbări în lot. Vom avea o discuție cu cei din conducere și staff-ul tehnic și vom vedea ce se mai poate face. Sunt posibile și plecări și clar și veniri. CU toții suntem supuși analizei. Adică e normal să facem lucrul acesta”, a mai spus Pelici.

Conferinta de presa după FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș, 0-1. Informații pe www.oradesibiu.ro

Conferinta de presa după FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș, 0-1. Informații pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Sâmbătă, 1 septembrie 2018

Vedeți mai sus toate declarațiile lui Alex Pelici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...