cantina arhiepiscopiei sibiului 2

Elevii școlii generale nr. 15 vor avea din acest an școlar o cantină unde vor putea servi masa. Aceasta va fi sfințită de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, miercuri, 5 septembrie la ora 10:30. Instituția de învățământ funcționează într-o clădire aflată în proprietatea Arhiepiscopiei Sibiului.

Alături de Patriarhul României se va afla Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, iar la eveniment vor participa mai multe oficialități, amintind aici pe primarul Sibiului, doamna Astrid Fodor, precum și numeroși oaspeți.

cantina arhiepiscopiei sibiului 1
Cantina „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Sibiului va funcționa din anul școlar 2018-2019 ca o cantină școlară cu caracter social, unde vor mânca elevii de la Școala Gimnazială nr. 14 și de la Colegiul Național „Octavian Goga”. De asemenea, cantina va veni în sprijinul activităților social-filantropice ale Arhiepiscopiei Sibiului, aici urmând a se pregăti hrana pe care Departamentul social al eparhiei o oferă gratuit la domiciliul mai multor beneficiari din cadrul Programului „Masa pe roți”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu