Ora de Sibiu
Știri in direct

Curățenie la FC Hermannstadt – Un jucător dat afară și altul trimis la echipa a II-a

2.070

Așa cum am preconizat încă de luni, FC Hermannstadt a tăiat în carne vie după parcursul modest din ultimele etape. Fundașul Alexandru Coman a fost dat afară, iar mijlocașul Alexandru Curtean a fost trimis la echipa a II-a.

Coman a fost integralist în toate cele șapte etape disputate până acum în liga 1. ”În ultima zi de transferuri mi s-a spus că nu mai au nevoie de serviciile mele, fără să-mi spună şi de ce anume. Am auzit doar «nu știu» de la ei. Am reziliat de comun acord, chiar dacă mai aveam doi ani de contract cu ei. Mai am de primit bonusurile din acest sezon și prima de promovare, dar nu mi-ar fi convenit să stau fără să joc, nici dacă aș fi fost cu banii la zi”, a spus Alexandru Coman la TV Digi Sport.
Președintele Teodor Birț a explicat pentru GSP.ro că „deciziile s-au luat în cadrul unei ședințe pe care am avut-o cu antrenorul Alex Pelici. S-a pus problema renunțării la unii dintre jucători și el l-a nominalizat pe Coman. Iar pe Curtean am decis să-l trimitem la echipa a doua. Dar mai sunt și alți jucători, nu vreau să dau nume acum, care au fost avertizați”.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...