sala transilvania handbal 001

Peste 150 de handbaliști juniori au acces gratuit de ieri în Sala Transilvania pentru antrenamente și competiții. Tânăra generație de handbaliști va putea folosi în mod gratuit Sala Transilvania până la finalul acestui an, conform hotărârii Consiliului Județean.

În ședința Consiliului Județean Sibiu de săptămâna trecută s-a aprobat Hotărârea nr. 191/29.08.2018 privind acordarea dreptului de folosință gratuită asupra Sălii Transilvania Clubului Sportiv Școlar Sibiu în perioada 3 septembrie – 31 decembrie 2018 pentru desfășurarea antrenamentelor și competițiilor de fete și băieți juniori 1, 2 și 3 participante în campionatele naționale de juniori.
Astfel, în cea mai mare sală din Sibiu se vor pregăti grupele de handbal începători, avansați și performanță, atât la masculin cât și la feminin, de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu.sala transilvania handbal 002„Grupele de handbal, începători, avansați și performanță, atât la masculin cât și la feminin, peste 150 de handbaliști juniori sibieni de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu, club partener al Handbal Club Sibiu, ce reprezintă comunitatea sibiană la nivel național și internațional, primesc și în acest an gratuitate din partea Consiliului Judetean Sibiu pentru pregătire și competiții.sala transilvania handbal 003CS Școlar Sibiu e clubul unde copiii, tinerii comunității sibiene pot face sport gratuit, unde au posibilitatea să se dezvolte pe plan sportiv și nu numai, iar locul în care în prezent, ca și în ultimii douăzeci de ani, multe generații de juniori au fost întotdeauna foarte bine găzduiți e Sala Transilvania, unde Consiliul Județean, proprietarul acestui spațiu, ne acordă gratuitate și în sezonul viitor”, a declarat Matei Damian, profesor la HC CSȘ Sibiu.
Handbaliștii juniori și persoanele aflate în scaun rulant se pregătesc gratuit în Sala Transilvania
Tinerii handbaliști vor avea acces liber la antrenamente în Sala Transilvania și, totodată, își vor putea desfășura meciurile oficiale aici.sala transilvania handbal 005„E un gest de normalitate într-o societate modernă, un gest ce reprezintă un sprijin foarte mare, extrem de important în dezvoltarea comunității sportive și implicit a handbalul sibian. Mulțumim pentru sprijin”, a mai spus prof. Matei Damian.
Tot în ședința de săptămâna trecută, CJ Sibiu a decis, printr-un alt proiect de hotărâre, acordarea dreptului de folosință gratuită asupra Sălii Transilvania Asociației Diakoniewerk International Sibiu. În urma acestei hotărâri, persoanele aflate în scaun rulant vor putea efectua antrenamentele de baschet în Sala Transilvania.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns