Ora de Sibiu
Știri in direct

PSD Sibiu îl acuză pe Iohannis că ’’lasă pensionarii fără bani și pacienții fără sânge’’

672

PSD Sibiu anunță într-un comunicat de presă caracteristic că reclamă abuzul de putere pe care îl exercită Iohannis pentru a bloca banii românilor.

Iată ce spune liderul PSD, Bogdan Trif, într-un comunicat de presă:
„Nu este normal ca un președinte să fie permanent împotriva statului pe care îl conduce. Am semalat de mai multe ori, în ultima perioadă, faptul că Iohannis blochează activitatea Guvernului. Astăzi, asistăm la încă un atac al președintelui împotriva românilor: Iohannis a suspendat ședința CSAT în urma căreia banii României ar fi trebuit să fie deblocați prin rectificarea bugetară.
Zeci de mii de pensionari așteaptă să primească bani în plus având în vedere prevederile noii legi votate în parlament privind condițiile speciale de muncă, mii de mame și copii așteaptă indemnizațiile de creștere a copilului sau de reinserție în câmpul muncii. Iohannis blochează despăgubirile pentru fermierii care au fost afectați de pesta porcină.
Atitudinea iresponsabilă a președintelui României pune în pericol sănătatea românilor: nu se pot achita sumele suplimentare pentru medicamentele specifice în tratamentele de cancer, diabet, boli rare sau pentru dializă, nu se pot plăti piesele de schimb și mentenanța pentru elicopterele SMURD.
ATENȚIE! PSD a decis alocarea de bani în plus pentru rezerva de sânge pentru pacienți. Iohannis spune STOP banilor pentru rezerva de sânge, chiar dacă românii ar putea avea de suferit.
“Așa conduce Klaus Iohannis, România. Așa își bate joc președintele de cetățenii acestei țări. Aceeasi atitudine a avut Iohannis și când a fost întrebat de unde a obținut banii pentru cele șase case din Sibiu pe care și le-a cumpărat spre „ghinionul” celorlalți profesori din România.
România este condamnată la haos din cauza atitudinii lui Iohannis care se crede stăpânul românilor și nu președintele unui popor care are nevoie, pur și simplu, de bani pentru a trăi”, a spus președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif

Primește titlurile instant

loading...

Citește și
2 Comentarii
  1. hop spune

    tilhari mincinosi ,cineva o sa va traga la raspundere ptr. toate relele ce le ati facut acestui popor!(sper)

  2. gica spune

    PSD-ul este o adunatura de paraziti.Tot timpul se gindesc cum sa mai ciordeasca si de unde sa ciordeasca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...