Ora de Sibiu
Știri in direct

Sibianul care vrea să dea lovitura la “Exatlon” – E cântăreț de muzică populară

6.294

Ciprian Silași a cochetat cu moda, dar de câțiva ani și-a descoperit un nou talent: cântă muzică populară. Acum luptă pentru premiul de 100.000 de euro la “Exatlon”.

Miercuri, 29 august, la Kanal D a debutat sezonul doi din “Exatlon”, iar audiențele au fost îmbucurătoare, în ciuda orei de începere, 19.30. În echipa Războinicilor l-am remarcat pe cântăreţul de muzică populară Ciprian Silaşi, un tânăr care a fost şi model pentru mari case de modă, şi care acum este unul dintre cei care se bat pentru 100.000 de euro în Republica Dominicană, anunță click.ro. Puţini sunt cei care ştiu povestea de viaţă a lui Ciprian Silaşi (35 de ani), unul dintre concurenţii din echipa „Războinicilor”. Născut în Sibiu, în familia unui preot, tânărul s-a îndrăgostit atât de sport, cât şi de muzica populară. A mers la sala de sport pentru a-şi transforma trupul şi a devenit un adevărat topmodel. Şi chiar a fost manechin pentru mai multe case de modă, însă această pasiune s-a cam pierdut pe drum.

Ciprian Silasi, alaturi de #Razboinici si de #Faimosi, lupta impotriva Americii, Exatlon Romania

Publicată de Ciprian Silasi pe Vineri, 31 august 2018

Pentru că dragostea pentru muzica populară a fost mult mai mare, tânărul a renunţat să mai prezinte modă şi să pozeze pentru diverse reviste, cataloage sau reclame şi s-a dedicat muzicii populare. Şi asta pentru că părinţii lui i-au insuflat dragostea pentru muzica populară încă de când era mic. A luat lecţii de canto şi, după ce tatăl său i-a părăsit, s-a dedicat cu totul acestei pasiuni.
Tânărul şi-a găsit în urmă cu opt ani jumătatea, pe Diana, devenind tatăl unui baiat de 7 ani, Nicholas. Este sportiv şi practică diverse sporturi, de la fotbal şi volei, aleargă şi îi place să mănânce sănătos.

Are o mulţime de admiratoare, atât cele care îl plac pentru muzica pe care o cântă, cât şi cele care îl plac pentru felul în care arată.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...