Ora de Sibiu
Știri in direct

Craft Fest – bere artizanală și muzică bună timp de trei zile pe Cetății

1.787

Orașul Sibiu are o lungă tradiție în producția de bere – una din cele mai vechi și populare băuturi din lume, aici fiind atestată prima fabrică de pe teritoriul actual al României, în anul 1717, într-o clădire de pe strada Turnului.

La trei secole distanță, cea de-a doua ediție a festivalului de bere artizanală „Craft Fest” își propune să celebreze meșteșugul berii, într-un eveniment dedicat deopotrivă celor care iubesc această băutură și artizanilor timpurilor noastre care o prepară. Evenimentul va avea loc în perioada 07 – 09 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 23:00 pe strada și în Parcul Cetății.
Festivalul va reuni, timp de trei zile, pe una dintre cele mai frumoase străzi din Sibiu – strada Cetății – principalele mărci de bere artizanală din țară, într-o sărbătoare a gustului, creativității și unicității. Fenomenul “craft beer” a luat amploare, în ultimii ani, și în România, fiind deschise numeroase micro-berării care au lansat pe piață o ofertă variată. În cele două zile de festival, cei interesați pot descoperi sortimente de bere de la producători români de bere artizanală: 1717, Carol Beer, Csiki Sor, Nembeer, One Beer Later, Urban Brewery, Artizanii Berii, Bereta, SB, Bere a la Cluj și câteva sortimente de cidru.

Concerte în Parcul Cetății
În fiecare zi la “Craft Fest”, berea va avea un gust mai bun acompaniată de muzică de calitate. Parcul Cetății va oferi decorul perfect pentru un picnic urban, cu un fundal discret de muzică, asigurat de DJ-i de la Vinil Rum Tapas and Wine: Bully, UFe, Nipple’s Delight, Kosta, Iorga, Alexincase, Alt Om, Tzuc și Electroclown, unii veniți în premieră la Sibiu. Programul concertelor începe zilnic, de la ora 17:00 și se vor întinde până seara, la ora 23:00.
Intrarea la eveniment este liberă. Mai multe detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/craftfestsibiu/
Craft Fest – festival de berea rtizanală este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Asociația Grey Projects și Eco Sport Team.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...