trotinete

Mii de copii din județul Sibiu se pot bucura toamna aceasta de o trotinetă nouă. O vor primi din partea Asociației ”Fapta bună” Sibiu. Cei care conduc asociația au un buget imens pentru campania pe care o derulează – aproximativ 65.000 de euro. Și nu este primul gest de acest fel, ci anual sute sau mii de copii beneficiază de ajutor din partea asociației.

1001 trotinete
Asociația ”Fapta Bună” este sponsorizată de grupul de firme Premium din Sibiu, deținut de familia Tatu. Anul acesta asociația va premia 1001 copii cu câte o trotinetă model MID 7, nou nouță. ”1001 este numărul de trotinete care a rezultat din împărțirea bugetului pentru această campanie. Într-adevăr sunt multe premii, dar ne-am dorit ca un număr cât mai mare de copii să facă o faptă bună și să beneficieze de o recompensă”, spune Alin Tatu, proprietarul grupului de firme Premium, cel care a avut ideea acestui proiect.

Copiii pot primi o trotinetă dacă ei, sau ajutați de părinți, lasă un mesaj pe pagina de Facebook a Asociației, în care descriu în maxim 7 cuvinte o faptă bună făcută de ei vara aceasta. Copiii care postează trebuie să aibă între 6 și 14 ani, dar să îndeplinească și alte condiții. Regulamentul se găsește tot pe pagina de Facebook.trotineta electrica copii

Premiu de 10.000 de lei
Pe lângă cele 1001 trotinete, Asociația ”Fapta Bună” va acorda un premiu de 10.000 de lei. ” Premiul cel mare se va acorda copilului care vom considera că a făcut o faptă bună cu impact pentru semeni și comunitatea din care face parte”, spune Alin Tatu. Mesajele cu faptele bune ale copiilor au început deja să umple pagina Asociației. Foarte mulți dintre ei spun că au donat bani sau au licitat jucării pentru ca mai apoi banii să ajungă la Mihai, în cadrul campaniei #helpMihai.

Mama unei fetițe spune că aceasta ”și-a îmbrățișat bunicul de 95 de ani(de care de fapt îi e puțin teamă când îl vede așa bătrân și slăbit)”. Alți copii au donat jucării, haine și rechizite copiilor nevoiași, iar un băiețel a dat mai departe o scoică pentru bebeluși. Încă de la înființare scopul Asociației ”Fapta bună” a fost să ajute copiii. În prima campanie s-au dotat 50 de școli din județ cu mese de ping-pong, în alt an copii nevoiași au fost duși în vacanță.”În campania din anul acesta am ales trotinetele deoarece suntem siguri că aceste jucării utile vor aduce o mică bucurie în sufletul fiecărui copil care ne-a trimis fapta bună făcută”, spune Alin Tatu.

Asociația ”Fapta bună” este sponsorizată de grupul de firme Premium, din care face parte Hotelul-restaurant Fântânița
Haiducului, Magazinul Premium, B13 Hostel și Burger Bar 1.0 și 2.0.

Comentariul meu

Lasă un răspuns