Ora de Sibiu
Știri in direct

Firmă sibiană de tradiție alături de CSU Sibiu

1.045

COMPA Sibiu, marcă de prestigiu a industriei românești, vine alături de BC CSU Sibiu începând cu sezonul 2018/2019. COMPA a anunțat că sprijină performanțele echipei sibiene din Liga Națională, începând din acest sezon.

BC CSU Sibiu dovedește încă o dată, că este un proiect solid și atractiv pentru companiile private puternice. E și motivul pentru care una din cele mai renumite companii sibiene, COMPA, a decis să se alăture echipei noastre, din acest sezon, sprijinind performanțele sportive ale BC CSU Sibiu.
“ Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea baschetului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Am ales susținem echipa sibiană de baschet pentru că suntem convinși că spiritual sportive românesc poate să-și continue tradiția doar ajutat de comunitatea economică, printr-un sprijin avantajos pentru toate părțile implicate. Împreună cu echipa de baschet BC CSU ne-am propus să aducem cele mai frumoase experiențe pentru Sibiu” ne-a declarat domnul Ioan DEAC, Președintele Consiliului de Administrație și Directorul General al firmei COMPA.
“Este o mare mândrie pentru cea mai longevivă echipă de baschet din Liga Națională, să aibă alături cea mai longevivă companie sibiană, cu o tradiție de peste 130 de ani. Multe din principiile noastre sunt commune și sunt convins că unindu-ne forțele vom reuși să ducem prestigiul orașului la un alt nivel, atât în plan sportiv, cât și în plan economic. Mă bucur că ne putem baza pe sprijinul firmei COMPA și vreau să îi mulțumesc domnului președinte Ioan Deac pentru că a decis să ne fie alături”, a declarant Horațiu FLOCA, Directorul BC CSU Sibiu.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...