Șelimbărul rămâne temporar fără apă la robinete

608

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marti, 11 septembrie 2018, între orele 08,00-15,00, vor avea loc lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă de pe strada Tudor Vladimirescu la conducta de alimentare cu apă de pe strada Mihai Viteazul, comuna Șelimbăr.

Pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei în cartierul Tineretului și pe strazile: Dealului, M. Kogălniceanu, Adrian Păunescu, Călugăreni, Avram Iancu, Simion Bărnuțiu, Decebal, Petru Aron, N. Bălcescu, G. Bacovia, Tudor Vladimirescu, Crișan, Cloșca, Horea, Țebea, Gheorghe Doja, Bobâlna, Mihai Viteazul (în permiterul delimitat de râul Seviș și strada Bobâlna), Fagului, Stejarului, Pinului, Bradului, Frasinului, Arinului, Carpenului. De asemenea, în intervalul menționat se va sista alimentarea cu apă pentru abonatii din zona DN 1 ( reprezentanțele Skoda, Tess, Renault și fosta discotecă Extaz)

Lucrările de cuplare sunt executate de firma S.C. Gat Construct, în cadrul obiectivului de investiție ‘’Rețele hidroedilitare pe strada Tudor Vladimirescu, comuna Șelimbar, județul Sibiu’’

Abonații sunt rugati să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.