Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – Protest inedit în Piața Victoriei – A cântat la pian și au fost aduse măști de gaze

738

Protest inedit sâmbătă seară în Piaţa Victoriei din Capitală. Sute de oameni s-au adunat în faţa Guvernului.

Numai că de această dată acolo unde nu s-au auzit nici scandări, nici vuvuzele ca de obicei, ci doar muzica celebrul pianist Davide Martello, cunoscut pentru activitatea din zonele de conflict. Protestatarii spun că nu au uitat de violenţele de la mitingul din 10 august, anunță Digi24. Concentraţi-vă pe viitor, nu pe prezent, pentru că prezentul nu durează mult”, a spus Dave Martello, întrebat ce mesaj are de transmis Guvernului României.
„Oamenii plătesc guvernanții să-și facă treaba și dacă nu-și fac treaba nu ar trebui să fie acolo. Dacă facem copii, nu vrem să ne fie frică că vor crește în sărăcie. Trebuie să fim uniți ca europeni, este vorba despre oameni uniți care se ajută între ei. Știu că e un moment foarte dificil. Corupția nu are loc în Europa. Așa că mai bine te concentrezi pe viitor, pentru că dacă te concentrezi pe viitor, atunci te concentrezi pe copii”, a mai spus pianistul.

Protestatari din București s-au adunat sâmbătă în Piața Victoriei unde nu se scandează nimic. Se aude doar pianul muzicianului Davide Martello. Artistul german de origine italiană a cântat în mai multe zone de conflict din lume – în Piața Taksim din Istanbul, în Euromaidanul din Kiev sau în Afganistan.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...