FOTO – Carmen Iohannis, alături de clasa la care este dirigintă. Mesajul Primei Doamne postat pe Facebook

0 2.163

Momente emoționante pentru elevii clasei a IX-a E, de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Aceștia au făcut cunoștință cu noua lor dirigintă, respectiv Carmen Iohannis.

”2019, an școlar de bun augur, D-lor, Dn-lor profesori si Dragilor elevi! Drum bun care vastul univers al cunoașterii!”, a scris pe Facebook, prima Doamnă în explicația la primele fotografii făcute alături de elevii din clasa la care este dirigintă. Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a preluat, luni, o nouă generație de elevi care încep liceul la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, după ce, vara aceasta, elevii pentru care era dirigintă au absolvit.carmen 2„E o zi specială astăzi, suntem cu multe emoții de toate părțile: și elevii, și părinți, și noi, o zi pe care probabil marea majoritate nu o vom uita. Cu astfel de zile de început de an pășim plini de optimism și sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspirațiile noastre sunt și mai înalte și sper ca în acest an să le atingem în cea mai mare măsură”, a spus Carmen Iohannis, conform Mediafax.
VEZI AICI VIDEO CU CARMEN IOHANNIS ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ
Soția președintelui a adăugat că prima zi de școală o bucură, deoarece se întâlnește și cu foștii elevi, care au venit să o întâmpine. carmen 3Sursa foto – Carmen Iohannis – Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.