Ora de Sibiu
Știri in direct

Primăria Sibiu a semnat un nou contract subsecvent pentru lucrările de reparații la străzi

472

În august 2017 Primăria Sibiu a semnat un acord cadru pentru întreținerea și reparația străzilor din Sibiu, pe o durată de 3 ani, cu firmele SC Terra Building SRL și SC Comtram SA, urmând să încheie ulterior contracte subsecvente cu una dintre cele două firme.

În data de 6 septembrie 2018 primarul Astrid Fodor a semnat un nou contract subsecvent, de data aceasta cu firma SC Comtram SA, având valabilitate timp de 1 an. Valoarea maximă a contractului este de 5,9 milioane de lei, plățile urmând să se efectueze în funcție de comenzile efectiv realizate.

În baza acestui contract se vor efectua reparații pe carosabil și trotuare, se va înlocui complet covorul asfaltic pe suprafețe mai extinse, dar se vor repara și gropi izolate sau se vor executa reparații cu caracter de urgență a defectelor apărute. De asemenea, contractul include reparațiile la straturile de bază ale străzilor, repararea trotuarelor, a bordurilor și a pavajelor din piatră cubică sau piatră de râu, repararea pavajelor din parcările amenajate cu grile înierbate, întreținerea străzilor de pământ rămase în Sibiu, precum și aducerea la cotă a gurilor de canal și de scurgere.

Direcția Tehnică va emite comenzi periodice către firma contractată, în funcție de lucrările necesare, constatate în teren.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.