VIDEO Carmen Iohannis în prima zi de școală – E dirigintă la o clasă de a IX a

1.845

Carmen Iohannis, soția Președintelui României, a participat luni, la deschiderea noului an școlar. Ea este profesoară de engleză la colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, iar de anul acesta a preluat o nouă clasă de boboci, ca diriginte.

Carmen Iohannis a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde ceremonia a început la ora 10.00.

„Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură. E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu. Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis anunţa, săptămâna trecută, că va preda în continuare la Sibiu şi spunea că va reveni „cu mare drag” la şcoală.
Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, iar în anul şcolar trecut a fost dirigintă la o clasă a XII-a.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.