Ora de Sibiu
Știri in direct

Cinci copii cu dizabilități de la Centrul ”Speranța” au fost botezați

434

Centrul de Plasament pentru copiii cu dizabilități ”Speranța” din sibiu găzduiește 33 de micuți. Cinci dintre aceștia au fost botezați.

Slujba religioasă a fost oficiată de consilierul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, pr. Adrian Roman și inspectorul social din cadrul eparhiei, pr. Tiberiu Kiss.

La slujba de botez au fost prezenți șeful Centrului „Speranța”, Daniela Toader, inspectorul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, Marius Talmațchi, personalul centrului și rude ale copiilor.

După slujba religioasă, părintele consilier Adrian Roman a rostit un cuvânt de învățătură în care a explicat semnificațiile duhovnicești ale botezului și importanța acestui moment pentru viața copiilor îngrijiți în centrul sibian.

Copiii din Centrul ”Speranța” primesc periodic sprijin din partea Departamentului de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului.
„Centrul «Speranța» se află mereu în atenția noastră și încercăm să fim cât mai des printre acești copii. Pe lângă slujbele religioase și consilierea spirituală adusă copiilor și personalului de îngrijire, încercăm să oferim periodic daruri acestor copii, să le aducem acestor micuți o bucurie și multă speranță”, a spus pr. insp. Tiberiu Kiss.

În perioada următoare, reprezentanții Departamentului de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului vor organiza și alte activități filantropice și misionare în rândul copiilor din cadrul Centrului „Speranța” din Sibiu.

Sursa www.mitropolia-ardealului.ro

Primește titlurile instant

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...