Mărimea contează – Așa sunt noile Iphone Xs, Xs Max și Xr – Vor avea și Dual SIM

Cu 6,5 inch Xs Max este smartphone-ul cel mai mare din istoria Apple. Toate cele trei noi modele lansate  integrează un puternic chip A12 Bionic, capabil să execute 5 trilioane de operații pe secundă. Apple a lansat trei noi modele de iPhone, numite XS Max, XS, XR, și noul ceas inteligent Apple Watch Series 4 în cadrul unui eveniment organizat miercuri în complexul „Steve Jobs” din Cupertino, California. De asemenea, a fost prezentat .

Cele trei modele noi de smartphone-uri Apple – iPhone XR, iPhone XS şi iPhone XS Max – integrează toate hardware de ultimă generaţie şi ecrane de mari dimensiuni.

Noul iPhone XS Max, cu ecran de 6,5 inch, este cel mai mare model de iPhone de până acum. Acesta are ecran OLED, la fel ca şi modelul iPhone XS (cu ecran de 5,8 inch). Apple a anunţat şi noul iPhone XR, modelul de „buget”, cu o singură cameră pe partea din spate, ramă din aluminiu şi ecran LCD. iPhone XR vine în variante de 64, 128, 256 GB şi porneşte de la un preţ de 759 de dolari. Debutul acestui model pe piaţă va avea loc pe 26 octombrie, precomenzile începând pe 19 octombrie. iPhone XS va veni în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri începând de la 999 dolari. iPhone XS Max va fi disponibil în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri care încep de la 1.099 dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=IYIo2Lj9xek

Tim Cook, CEO-ul Apple, a prezentat cele două noi serii de terminale și a dezvăluit că Apple a reușit să vândă 2000 de milioane de dispozitive cu sistemul operatic. Ultimele dispozitive lansate au ecrane OLED cu tehnilogia Super Retina, un sistem de camere dual mai rapid, 12 megapizeli pe ambele părți, recunoaștere facială mai rapidă, sistem stereo mai bun și o nouă culoare – Auriu. Pentru prima oară, Iphone introduce și varianta Dual Sim.

iphone xriphone xsiphone xs maxlansare iphone
Comentarii (0)
Comentează