Ora de Sibiu
Știri in direct

Veste bună pentru elevii de la Colegiul Tehnic Independența din Sibiu

1.307

Internatul Colegiului Tehnic independența va intra în reabilitare totală. Deși acum găzduiește câțiva zeci de elevi, clădirea nu îndeplinește un minim necesar de confort. Astfel, Primăria Sibiu a demarat procedurile birocratice necesare înainte de începerea lucrărilor.

Clădirea, situată pe strada Gladiolelor, a fost construită în anul 1953. În incintă, pe lângă spațiile de învățământ se află internatul și cantina, iar la parter funcționează serviciile administrative ale școlii.

În prezent 56 de elevi locuiesc la etajul I al internatului, etajele 2 și 3 fiind închise din cauza stadiului avansat de degradare.
Reabilitatea întregii clădiri va începe cu demolarea unor pereți onteriori pentru a se recompartimenta spațiul. Vor fi cretae grupuri sanitare noi, vor fi reabilitate rețelele de gaz, instalațiile, clădirea va fi anvelopată termic.

Pentru a începe însă lucrările este nevoie de elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, iar pentru această fază Primăria caută o firmă care să întocmească documentația. Costul proiectului este estimat la 79.400 de lei, fără TVA.

Primește titlurile instant

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...