Expoziție cu și despre CSU Sibiu – Fotografiile sunt superbe

390

Expoziția de fotografie „Emoții galben-albastre” revine în Sala Transilvania odată cu primul meci de baschet din acest sezon al formației BC CSU Sibiu. Ana-Maria Mătușoiu, Adrian Bugariu și Cristian Cojocariu vă invită să descoperiți fotografiile surprinse de aceștia de-a lungul sezonului precedent, în ediția a doua a expoziției „Emoții galben-albastre”, ce cuprinde 31 de lucrări. Vernisajul expoziției va avea loc în data de 20 septembrie, în prima zi a Memorialului „Elemer Tordai”, în holul Sălii Transilvania, începând cu ora 18:30.

Un sezon în imagini
Cei trei fotografi aduc în fața iubitorilor baschetului sibian expoziția „Emoții galben-albastre” pentru al doilea an la rând. Fotografii cu jucători, antrenor și suporteri compun ediția a 2-a a expoziției, imaginile surprinse dezvăluind povestea echipei și emoțiile fanilor, toate trăite pe parcursul sezonului competițional 2017-2018.
Vernisajul expoziției va avea loc înaintea primului meci pe care CSU Sibiu îl va juca în fața propriilor suporteri în acest sezon. Fanii sibieni sunt așteptați la ora 18:30 în holul de la intrarea principală în Sala Transilvania, pentru a lua parte la vernisaj, după care vor putea participa la partida dintre BC CSU Sibiu și U-Banca Transilvania Cluj, programată la ora 19.

Foto Cristian Cojocariu

Un proiect unic în țară
Expoziția a luat naștere în 2017, când cei trei fotografi au dorit să readucă publicului sibian, prin imaginile lor, o serie de retrăiri de la meciurile de baschet din sezonul anterior. „Prima ediție a expoziției a fost în 2017. A fost o dorință a noastră de a aduce suporterilor o retrospectivă a sezonului precedent, având atâtea fotografii strânse de-a lungul anului. Din câte știm, acest proiect este unic în țară, așa că ne-am dorit să continuăm și cu ediția a doua, pe care abia așteptăm să o vernisăm în compania suporterilor și a tuturor celor pasionați de baschet și fotografie. Vă asigurăm că sunt multe emoții de trăit!”, a declarat Ana-Maria Mătușoiu.
Ediția din acest an este dedicată și lui Ilie Mitea, cel care a fost unul dintre cei mai mari susținători ai echipei galben-albastre.

„Expoziția pe care am pregătit-o anul acesta este dedicată și memoriei celui care a fost Ilie Mitea, poate cel mai dedicat suporter și susținător al baschetului sibian și al echipei BC CSU Sibiu. Între cele 31 de imagini pe care le veți putea admira la Sala Transilvania, se regăsește și una dintre ultimele fotografii care îl înfățișează pe Ilie Mitea în postura în care toți ni-l vom aminti, aceea de aprig susținător al echipei noastre”, a declarat Adrian Bugariu.

Foto Ana-Maria Mătușoiu

„După un “ce ar fi dacă…” devenit realitate, iată că suntem la a doua ediție a expoziției “Emoții galben-albastre”. Sperăm ca de la an la an să creștem din ce în mai mult și să ne bucurăm împreună de cele mai bune imagini de pe parchetul Sălii Transilvania”, a declarat Cristian Cojocariu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi