Ora de Sibiu
Știri in direct

Curs despre traumele psihice la copii pentru angajații DGASPC

179

Timp de 3 zile, 17 – 19 septembrie 2018, DGASPC Sibiu organizează la sediul Asociatiei de Prietenie ”Ille et Vilaine” cursul ”Traumele psihice – recunoaștere și vindecare”.

Cursul se adresează angajațiilor DGASPC din domeniul protecției copilului, 50 de specialiști ai serviciilor de Evaluare initiala, prevenire si interventie in situatii de abuz, neglijare, exploatare, Management de caz pentru asistenta maternala, Management de caz pentru protectie rezidentiala si familiala, cât și psihologilor și psihopedagogilor din cadrul centrelor rezidențiale pentru copii.

Cursul va fi susținut de doamna profesor universitar dr. Diana Vasile – fondatoarea secției de master ”Traumatologia la copii și în relații” din cadrul Universității București și va cuprinde informații despre definirea traumei și a traumatizării psihice, diferențierea stres -traumă, reacții și proces traumatic, tipurile de traumă, traumele relaționale, diferențierea între traumele adulților și traumele copiilor, dar și repere în asistarea psihologică, consilierea și psihoterapia traumei.

Primește titlurile instant

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...