femeie disparuta

O tânără de 32 de ani a bătut la ușile vecinilor, în toiul nopții. Cazul a făcut înconjorul lumii, iar la două săptămâni de la incident iubitul ei a fost găsit împușcat în cap.

Tânăra, identificată doar după numele mic, Lauren, spune că s-a trezit în mijlocul nopții, în timp ce iubitul ei, Dennis Collins, era aplecat deasupra ei, în pat, și îi îndesa cârpe pe gură și îi legase capul cu bandă adezivă.

Temându-se pentru viața ei, tânăra în vârstă de 32 de ani a reușit să fugă atunci când bărbatul s-a dus în bucătărie să își toarne ceva de băut. Lauren a început să bată pe la ușile caselor din cartier, având încă legată bandă adezivă de mâini.
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arătau pe femeie sunând de mai multe ori la o ușă, înainte să se facă nevăzută. Speriați, proprietarii caselor au raportat cazul la poliție, temându-se că tănâra era o victimă răpită sau violată.
Poliția a reușit să o identifice pe tânără câteva zile mai târziu, când au găsit în locuința ei trupul neînsuflețit al lui Collins, alături de un bilet de adio.

Lauren spune că avea o relație cu Dennis Collins de doar patru luni când acesta a atacat-o din senin în timpul nopții.
„Avea privirea goală, m-a speriat teribil și am simțit atunci câ nu îl cunoșteam deloc”, spune ea.
Tânăra a mărturisit că bărbatul a legat-o cu bandă adezivă și a violat-o.

„Îmi tot repetam în minte că nu pot să mor acolo, că Dumnezeu nu va lăsa ca lucrurile să se termine așa”, a mai spus Lauren.
Ea a recunoscut că bărbatul i-a lăsat un bilet de adio în care îi spunea că nu a vrut să îi facă rău. „Nu te-aș fi ucis, așa cum credeai tu. Îmi pare rău pentru ce am făcut și aș vrea să pot da timpul înapoi. Te iubesc, Dennis. Da, iubito, îmi pare rău”, i-a scris bărbatul.

Tânăra mai spune și că s-a simțit responsabilă pentru sinuciderea iubitului ei, dar că nu regretă că a fugit în acea seară, deoarece acest lucru i-a salvat viața, în cele din urmă.

Sursa www.digi24.ro

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.