streetball

„Sibiu Streetball”, cea mai mare competiție de baschet 3×3 din Transilvania, revine în acest an într-o locație nouă. Evenimentul va avea loc între 29-30 septembrie și va fi organziat pentru prima dată în parcarea Sălii Transilvania. Înscrierile pentru ediția din acest an au început, peste 40 de echipe din țară și din străinătate fiind așteptate să ia parte la turneu.

Finalul lunii septembrie readuce în Sibiu baschetul 3×3, devenit sport olimpic din anul 2017.  „Sibiu Streetball” este un eveniment FIBA Endorsed, fiind organizat după standardele și regulamentul Federației Internaționale de Baschet.

Competiția se mută în parcarea Sălii Transilvania
După ce ani la rând s-a desfășurat în Parcarea Teatrului, „Sibiu Streetball” se mută, odată cu ediția din acest an, într-o locație nouă, fiind vorba de parcarea Sălii Transilvania. Un loc simbolic pentru sportul sibian, Sala Transilvania va găzdui în premieră și cea mai mare competiție de streetball din Transilvania.
„Începând din acest an, Sibiu Streetball se mută în parcarea Sălii Transilvania, care pe viitor se va transforma într-o arenă dedicată baschetului 3×3. Ca în fiecare an, evenimentul își propune să atragă echipe de jucători profesioniști sau amatori, din țară sau din străinătate, la Sibiu. Obiectivul nostru principal este de a dezvolta comunitatea de baschet 3×3, de aceea organizăm și alte evenimente, cum a fost cel din vară, Sibiu Open 3×3, care a fost o competiție de promovare a baschetului 3×3. Acum revenim cu o nouă ediție a tradiționalului eveniment Sibiu Streetball, la care așteptăm cât mai multe echipe participante”, au declarat organizatorii evenimentului.
„Sibiu Streetball” se va desfășura concomitent pe două suprafețe de joc care vor fi amplasate în Parcarea Sălii Transilvania. Organizatorii vor monta aici două suprafețe sintetice modulare, certificate FIBA, iar pentru confortul spectatorilor vor aduce și o tribună cu o capacitate de 400 de locuri.

Start înscrieri!
Pasionații de streetball din țară și străinătate, amatori sau profesioniști, sunt așteptați să se înscrie la noua ediție a turneului. Înscrierile au început deja și se fac exclusiv online, la opt categorii: +35, Open Fem, Open Masc, U18 Fem, U10, U13, U15, U18.
Echipele care doresc să joace între 29 – 30 septembrie la Sibiu se pot înscrie pe site-ul FIBA (https://play.fiba3x3.com/events/9c5b2add-94bd-41e3-a47b-0b0dd718bcb6/categories) sau pe site-ul organizatorilor (https://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-streetball/inscriere).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns