Crima din Vasile Aaron – Prima decizie în procesul celor trei inculpați

0 2.778

Cei trei sibieni care sunt acuzați că au omorât în bătaie un tânăr, în fața unui bar din cartierul Vasile Aron, au fost trimiși în judecată. Procesul a început cu o cerere din partea celor trei, dar și cu o amânare.

CUCERZAN DANIEL-IOAN, STÎNGACIU CONSTANTIN-NICOLAE, CANCIU CONSTANTIN-SORIN sunt cei trei sibieni care au ajuns în fața anchetatorilor și acum a judecătorilor, după ce în luna mai au bătut un tânăr din Vâlcea în fața unui bar din Vasile Aaron. Acest a murit apoi la spital din cauza rănilor foarte grave.

De-a lungul anchetei cei trei au făcut nenumărate cereri pentru a le fi înlocuită măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. În niciunul dintre cazuri judecătorii nu au acceptat. La fel s-a întâmplat și în data de 5 septembrie, când a avut loc primul termen în proces. ”Menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii Cucerzan Daniel-Ioan, Stîngaciu Constantin-Nicolae şi Canciu Constantin-Sorin. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulată de inculpaţi, prin avocaţi.”, a fost răspunsul instanței.

De asemenea, avocaii celor trei au cerut amânarea termenului de judecată pentru a pregăti apărarea. Noul termen a fost stabilit în data de 3 octombrie 2018.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...