FOTO Cal furat la Petrila, găsit după mai bine de o lună la Sibiu

0 895

Un cal care a fost furat în luna august de la o herghelie din Petrila (județul Hunedoara), a fost recuperat de proprietar din județul Sibiu.

Unul dintre caii furați din localitatea Petrila a fost găsit de proprietari după 38 de zile de la dispariție, anunță Gazeta de Dimineață. Brego a fost recuperat din Sibiu de la un bărbat care era de fapt cumpărătorul acestuia. Călin Popa, unul dintre proprietarii lui Brego, l-a găsit pe acesta pe un site de anunțuri vânzări. ”M-am încăpățânat să caut în continuare. L-am găsit la vânzare și am plecat după el. Acum suntem cu el. Este foarte speriat și slăbit”, a declarat pentru Gazeta de Dimineață, Călin Popa. Ceilalți trei cai furați Arya, Bella si Mura nu au fost identificați. Cumpărătorul va trebui acum să dea explicații în fața organelor de cercetare. Acesta susține că l-a cumpărat pe Brego din Sebeș. cal furat 2Primele informații arată că ceilalți trei cai nu se află la bărbatul din Sibiu.
Cei patru cai au fost furați în miezul unei nopți, organele de anchetă nereușind până la acest moment să obțină niciun indiciu despre caz. Mai mult, hoții au revenit la herghelia din Petrila de mai multe ori după acel moment.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.