trif cu dragnea

Mandatul cu care președintele interimar al PSD Sibiu, ministrul Bogdan Trif, merge, după ședința Biroului Permanent Județean, la CExN, este că nu se pune problema demiterii lui Liviu Dragnea.

„Sunt preşedintele PSD Sibiu, dar fac parte în același timp și din Guvernul PSD condus de domna Viorica Dăncilă. Așa că rolul meu este, înainte de toate, să îmi adun oamenii la o masă rotundă și împreună să luăm o decizie. La PSD majoritatea a decis întotdeauna, la PSD Sibiu echipa este la fel de puternică și unită. Am primit mandat din partea Biroului Permanent Judeţean pentru a transmite un mesaj clar de unitate şi de susţinere a programului de guvernare. Toate deciziile politice trebuie discutate întâi în cadrul forurilor de conducere. Orice atac la persoană trebuie să înceteze imediat. Preşedintele partidului a fost votat de către toţi membrii, astfel încât, în Comitetul Executiv Naţional de mâine (vineri -n.r.), conform Statutului, nu se poate pune problema demiterii preşedintelui”, arată, într-un comunicat de presă, Bogdan Trif, președintele interimar al PSD Sibiu.
Potrivit acestuia, românii aşteaptă de la PSD continuarea proiectelor de investiţii şi a creşterea veniturilor populaţiei. „În calitate de ministru vă spun că acest Guvern are foarte multe proiecte de dus la bun sfârșit și voi susține guvernul PSD-ALDE, mai ales că românii au nevoie la această oră de un Executiv puternic prin stabilitatea guvernării. Acesta este mandatul meu la finalul şedinţei, exprimat prin vot unanim de către toţi parlamentarii şi primarii PSD care fac parte din Biroul Permanent Judeţean”, a spus ministrul Bogdan Trif.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns