Doi șoferi prinși fără permis la volan în Sibiu

O parte dintre șoferi sunt pur și simplu inconștienți. Nu le pasă că își pun viața în pericol, dar nici pe a altora. Doi dintre aceștia s-au urcat la volan deși nu aveau permis de conducere, iar unul dintre ei băuse înainte.

La data de 20 septembrie, în jurul orei 12,00, în localitatea Șeica Mare, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 49 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 141A, deși are acest drept suspendat.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

La data de 21 septembrie, în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, pe strada Rusciorului, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Olt, aflat la volanul unui autoturism, deși nu deține dreptul de a conduce.
De asemenea, în urma testării alcoolscopice a rezultat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În cauză s-a deschis dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

controale politia rutierasofer din olt bautsoferi fara permis
Comentarii (0)
Comentează