Ora de Sibiu
Știri in direct

Weekend pe bicicletă în Muzeul Astra. Cine vine pe două roți intră gratuit

976

Muzeul ASTRA se aliniază în acest sfârșit de săptămână la acțiunile desfășurate cu prilejul Săptămânii Mobilității. Prin urmare, în acest weekend, 22-23 septembrie, vizitatorii care vor veni în Muzeul în aer liber să se plimbe pe bicicletă sau trotinetă vor avea acces gratuit.

Cei interesați să facă aceste plimbări ,,pe două roți” nu trebuie să circule cu viteză. După acest weekend programul destinat plimbărilor cu bicicleta revine la normal, adică între orele 8-10 și 18-20.

De asemenea, duminică, 23 septembrie, la Muzeul ASTRA se va da startul unui eveniment cultural foarte important pe plan internațional. Este vorba despre Simpozionul Internaţional de Ceramică, cu tema Ceramica utilitară / Ceramica rituală., eveniment ajuns la ediția cu numărul 51 și organizat de Muzeul ASTRA în colaborare cu Grupul pentru Cercetarea Ceramicii din Centrul Europei.

Simpozionul va avea loc în perioada 23-28 septembrie 2018, în Pavilionul Muzeal Multicultural (sala Auditorium), intrarea principală din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Anul acesta sunt prezenţi 70 de specialişti din ţară (Sibiu, Bucureşti, Zalău, Timişoara, Lugoj, Constanţa, Satu-Mare, Sfântu Gheorghe) şi din străinătate (Ungaria, Austria, Germania, Elveţia, Danemarca, Olanda, Norvegia, Belgia), cu cele mai valoroase rezultate în domeniul ceramicii. Detalii aici.

Primește titlurile instant

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...