victor costache
Foto arhivă

Chirurgul cardiovascular Victor Costache a intrat în Cartea Recordurilor după ce s-a atestat prima operație complexă de disecție de aortă tratată endovascular. Operația a fost făcută a Sibiu.

Dupa o operatie de Record Mondial, un medic roman reuseste sa adune laolalta in ROMANIA cei mai mari specialisti in INIMA si metode moderne de tratare patologii cardiace.

Conf. Dr. Victor Costache din cadrul Universitatii Lucian Blaga, Sibiu, doreste ca si colegii sai sa invete de la cei mai buni din lume. Cei mai renumiti chirurgi cardiovasculari din SUA si Europa au raspuns afirmativ invitatiei medicului Victor Costache de a participa la cel mai prestigios eveniment medical al anului: Congresul East Meets West 2018 sau schimb de bune practici pentru atingerea excelenței în tratarea bolilor cardiovasculare.

costache2

Congres important
Pe 4-6 Octombrie 2018, cei mai renumiti chirurgi si nume din lumea medicala vor scrie istorie alaturi de Societatea Română de Chirurgie Endovasculara și Terapie Valvulară Transcateter, Societatea Română de Intervenție Chirurgicală Minim Invazivă Cardiovasculară si Societatea Specialiștilor EndoVasculari din Statele Unite ale Americii.

Medicii români învață ttehnici de ultimă generație
Scopul principal al Congresului este acela de a oferi șansa participanților români de a sta față în față cu lideri de opinie de rang mondial din domeniu care vor împărtăși din cunoștințele si opiniile lor, din secretele profesionale. Vor fi făcute cunoscute tehnici și tehnologii de ultimă generație pe plan global ce vor ajuta în tratarea pacienților.

Chirurgi de top
Printre participanti se afla si T. Sloane Guy sau Chirurgul Anului in New York in 2016, „Doctor de top” timp de 3 ani in 2012-2015 in Philadelphia si „Medic de top” in US News&World Report in 2012, 2013 si 2014. Sursa www.evz.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns