Azi în România – Percheziții la persoane bănuite de proxenetism

1.243

Nu mai puțin de zece percheziții au loc, miercuri dimineață la persoane bănuite de proxenetism. Perchezițiile sunt în județele Galați și Prahova și sunt făcute de polițiștii de la Investigații Criminale, aceștia punând în aplicare un număr de 11 mandate de aducere.

Potrivit uinui comunicat transmis miercuri dimineața de Poliția Română, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, fac 10 percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. Opt dintre descinderi au loc în municipiul Ploiești, iar celelalte două în municipiul Galați.
„Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna mai, persoanele bănuite ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția, după ce, în prealabil, ar fi stabilit relații de prietenie cu ele. Acestea din urmă își identificau clienții, fie prin intermediul unor anunțuri online, fie în mediul stradal”, se arată în comunicatul citat.
Un număr de 11 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi audiate la sediul poliției. foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.