S-a înregistrat cea mai scăzută temperatură a toamnei – Vremea se răcește în continuare

882

Meteorologii de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu au anunțat că la Miercurea Ciuc s-au înregistrat, miercuri dimineață, minus 3,8 grade Celsius. Este cea mai scăzută temperatură a unei zile de toamnă de anul acesta, din zonele locuite din țară.

Meteorologii se așteaptă la o vreme mai rece joi dimineață. Reprezentanții Centrului Meteorologic Regional Sibiu au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cea mai scăzută temperatură din aria pe care o monitorizează, în zonele locuite, a fost minus 3,8 grade, la Miercurea Ciuc.
”La noapte prognozăm că va fi mai frig la Miercurea Ciuc, minus 6 grade sau chiar temperaturi mai scăzute”, potrivit sursei citate.
Temperaturile în zona Transilvaniei s-au încadrat între minus 2 și plus 2 grade Celsius.
Meteorologii au emis o informare meteo valabilă până joi dimineaţă, anunţând frig, vânt puternic şi brumă timpurie în toată ţara. Temperaturile vor fi cu 4 – 8 grade mai coborâte decât valorile normale ale acestei perioade. Informarea meteo de răcire accentuată a vremii, valabilă pentru toată ţara, a intrat în vigoare marţi la ora 9.30 şi este valabilă până joi la ora 9.00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.