Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 32 de ani care a plecat de la domiciliul său din localitatea Vurpăr, jud. Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 19.09.2018, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la sfârșitul lunii august a.c., fiul său, ALEMAN FLORIN, în vârstă de 32 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Vurpăr, jud. Sibiu, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălțime 1,70 m, greutate aprox. 70 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr negru calviție frontala accentuată, ten măsliniu.

Semne particulare: nu se cunosc.

La data plecării, persoana purta îmbrăcăminte pantalon blue jeans de culoare albastră, tricou cu mânecă scurtă de culoare albastră, încălțat cu pantofi sport.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.