scandal in trafic

Incidentul s-a petrecut în după amiaza zilei de 27 septembrie în apropiere de giratoriul aflat la ieșirea din Sibiu pe DN1, la intersecția cu strada Doamna Stanca.

Totul pare să fi pornit de la faptul că un autoturism ar fi rulat cu viteză prea mică, lucru care l-a scos din sărite pe un alt șofer. ”Eu mă deplasam înspre direcția Vasile Milea, iar la intersecția străzilor DN1 cu Doamna Stanca (Șelimbăr) am fost agresat de către o persoană necunoscută care se afla la volanul unei mașini de culoare albă marca Volkswagen, model Golf 4. Acesta circula cu viteza mărită, iar când a ajuns în spatele meu m-a claxonat, iar apoi mi-a adresat injurii și a arătat semne obscene. Imediat m-a depășit neregulamentar încălcând linia continuă și m-a forțat să opresc blocându-mi mașina. S-a dat jos și a venit furios spre mine. Eu am rămas calm la volan și am filmat o parte din întâmplare, filmare în care se poate observa cum această persoană mă înjura și îmi lovește mașina cu piciorul”, ne-a povestit Bogolea Iulian. Acesta a depus o plângere la poliție și a pus la dispoziție și filmarea remisă către Ora de Sibiu.

Urmăriți mai sus imaginile.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Merita raportat precum si alti soferi cu numere de VL. Cine stie ce semne obscene i-a facut si acest Bogolea Iulian, are fata de handi.

  2. Traficul din Romania e plin de medievali de astia. Cel mai bun sfat e filmare + sunat la 112 + plangere la politie. Dar parca asa-ti vine sa iesi din masina si sa-i tragi o usa peste cap la cate un retardat de asta…