wizz air avion pasageri

Compania low cost Wizz Air a suspendat trei ture pe care le opera pe Aeroportul din Sibiu. Asta chiar dacă ele apăreau în sistem și foarte mulți pasageri au făcut deja rezervări. Cele trei rute vizate sunt Basel- Elveția, Bruxelles Charleroi- Belgia și Copenhaga – Danemarca.

Reprezentanții Wizz Air spun că zborurile pe aceste rute au fost planificate doar pe perioada verii și că se vor opera din nou din aprilie 2019.

”Ca o practică normală în industria aviatică, Wizz Air monitorizează în mod constant performanța rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile, așadar, rețeaua WIZZ din România a fost optimizată în consecință”, transmit oficialii companiei aeriene.

Astfel, cursele pe aceste rute se vor efectua până în 27 octombrie, urmând a fi oprite apoi pe perioada iernii. Apoi, cursa către Basel va fi reluată din 31 martie 2019, cea către Bruxelles din 1 aprilie iar cea către Copenhaga din 2 aprilie.

Pasagerilor care însă și-au făcut rezervări pentru cursele suspendate compania le oferă alternative. ”Pasagerii cu rezervări afectate de aceste schimbări sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ.”, spun reprezentanții companiei.

Cei de la Aeroportul Sibiu nu comentează decizia Wizz Air. ”Noi nu putem face comentarii. Este decizia companiei aeriene. Noi am primit informarea atunci când am văzut programul de zboruri”, spun reprezentanții Aeroportului Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu