dracula horse festival e1538174891609

La doi pași de  cetatea medievală a Sighișoarei, în peisajele de poveste de la Domeniul Dracula Daneș, are loc pe 20-21 octombrie prima ediție „Dracula Horse Festival”, care marchează și un sfert de secol de când porțile domeniului au fost deschise pentru vizitatorii din întreaga lume.

În mijlocul naturii participanții sunt invitați să se reconecteze cu natura și să se bucure de liniștea ținuturilor. Personajele principale ale festivalului vor fi caii, făpturile fantastice și mitologice care de-a lungul timpului și-au dovedit măiestria, eleganța și loialitatea. În cele două zile de festival, vor fi de la spectacole ecvestre până la ateliere de dresaj sau potcovit. Cei prezenți la evenimente se vor putea bucura acrobații pline de suspans, numere de dresaj din înalta școală spaniolă, concerte, simpozioane și ateliere.

Nu numai pasionații de cai și călărie sunt așteptați la Domeniul Dracula Daneș în cele două zile de sărbătoare, ci toți cei care își doresc ca timp de două zile să se redescopere, să uite de activitățile cotidiene și să se bucure într-o atmosferă mirifică de concertele simfonice, degustările de vin, plimbările cu trăsura și de celelalte activități din festival sau pur și simplu să se bucure de zilele liniștite de toamnă și de peisajele mirifice transilvănene

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar vibrația locului îi face pe majoritatea din ei să revină. Domeniul, invitații la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor și peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene și să trăim clipa.

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2142610789347832/

Site: https://dracul.ro/

Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de pe site-ul www.dracul.ro sau de pe site-urile partenerilor: www.entertix.ro și iabilet.ro. Prețul biletelor (lei):  89/ zi și 139/abonamente.

Pachete speciale pentru familie: copii de cel mult 7 ani, însoţiţi de părinţi au intrare gratuită, iar cei cu vârsta între 7-14 ani au reducere de 50%. Biletele pentru copii pot fi cumpărate numai de la locație ( Domeniul Dracula Daneș).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu