Record de amenzi într-o singură zi – Aproape 500 de permise reținute

0 2.133

Polițiștii au sancționat sâmbătă mii de conducători auto. Valoarea amenzilor se apropie de trei milioane de lei.

Poliţiştii au dat sâmbătă peste 7.700 de amenzi în valoare de aproape 2,7 milioane de lei. De asemenea, au fost constatate 127 de infracţiuni în trafic, fiind reţinute 489 de permise de conducere, anunță News. Sâmbătă, peste 8.000 de poliţişti au acţionat la nivel naţional, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În trafic, poliţiştii au acţionat cu 291 de aparate radar. De asemenea, au fost organizate peste 3.981 de patrule de ordine şi siguranţă publică.
Totodată, au fost organizate 287 de acţiuni şi s-a intervenit la 3.124 de evenimente, dintre care 2.624 au fost sesizate prin 112.
Potrivit Poliţiei Române, au fost constatate 697 de infracţiuni, 152 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în ultimele 24 de ore. În cauzele instrumentate au fost dispuse 18 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate patru persoane urmărite naţional sau internaţional.
Poliţiştii au aplicat 7.719 amenzi în valoare de aproape 2,7 milioane de lei.
În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, au fost constatate 127 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 489 de permise de conducere şi au fost retrase 90 de certificate de înmatriculare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.