inaugurare targ de craciun 4

Cel mai frumos Târg de Crăciun din România, își va deschide cel mai probabil porțile cu o săptămână mai repede decât în 2017.

UPDATE – Precizări de la organizatori
Organizatorii Târgului de Crăciun de la Sibiu, vin cu precizări legate de data de deschidere a ediției din 2018. Inaugurarea o să fie pe 16 noiembrie – DETALII AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Astrid Fodor a vorbit sâmbătă la a doua ediție a Conferinței de Bune practici în Administrația Locală ce a avut loc la Cluj Napoca despre Târgul de Crăciun din Sibiu și modul în care acest eveniment a ajuns să fie comparat cu marile târguri de Crăciun din Europa. „Târgul de Crăciun este exemplul perfect de colaborare între o administrație publică și un operator privat. În anul 2007 pentru cultură am alocat pentru cultură opt milioane de lei din care 500.000 de lei pentru agenda culturală. În anul 2017 am alocat pentru cultură 49 de milioane de lei, din care opt milioane pentru agenda culturală. Nu am făcut-o de dragul artei, ci pentru că am constatat că această agendă culturală constituie un motor important de dezvoltare”, a spus Astrid Fodor, citată de Transilvania Reporter.
Primarul Sibiul a dezvăluit și data la care Târgul o să fie deschis în acest an. ’’Datorită Târgului de Crăciun avem un al doilea sezon turistic care începe odată cu deschiderea târgului. Anul acesta cred că vom deschide acest sezon în 10 noiembrie. În 2010, pentru prima dată târgul de la noi a apărut în topurile internaționale”, a punctat primarului orașului Sibiu. Anul trecut Târgul de Crăciun a fost inaugurat în 17 noiembrie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu