Lista cu cei peste 860 de copii din județul Sibiu care primesc gratis o trotinetă

0 1.253

Cei de la Asociația ”Fapta Bună” a făcut publică lista celor 867 de copii din județul Sibiu, care la finele săptămânii vor primi gratuit o trotinetă. Acestea vor fi distribuite sâmbătă, 6 octombrie.

Campania demarată la începutul lunii trecute, s-a terminat pe 1 octombrie. S-au pus la bătaie nu mai puțin de 1001 trotinete pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani. După centralizarea comentariilor (detalii aici) au fost desemnați câștigători un număr de 867 de copii. Aceștia vor primi câte o trotinetă.
”Proiectul nostru a ajuns la final. A fost o lună în care am conștientizat în fiecare zi că prichindeii noștrii nu fac doar lucruri trăsnite, ci fac și fapte bune, caritabile, demne de laudă, mai ales avand în vedere varsta lor fragedă. Foarte mulți copii extraordinari, care le dau adevărate lecții de viață adulților! De aceea, este important ca noi, adulții să fim un model pentru ei și să ne învățăm copiii cum să îi ajute pe cei din jur, așa cum pot. Țineți minte că pană și un simplu zambet sau o îmbrățișare poate aduce multă fericire în viața celorlalți”, spun cei de la Asociația ”Fapta Bună”, pe pagina lor de Facebook.
VEZI AICI LISTA CU TOȚI CÂȘTIGĂTORII
”Trotinetele se vor distribui sâmbătă 6 octombrie 2018 între orele 10:00 – 16:00 la adresa: strada Autogării nr 5 – 7 (fost DPC). Prezența copilului cât și prezentarea copiei după certificatul de naștere al acestuia este obligatorie. Copia după certificatul de naștere nu se reține”, mai spun aceștia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.