restricții în trafic pentru desfășurarea raliului sibiului 2018 - lista străzilor închise

În perioada 4-7 octombrie, Sibiul va găzdui și anul acesta o competiție automobilistică proprie orașului nostru – Raliul Sibiului 2018. Super Speciala Autoklass, cea mai apreciată și așteptată probă de spectatori, va avea loc duminică, 7 octombrie, startul fiind programat să se dea de la Sala Transilvania în jurul orei 12:30. Anul acesta super speciala va avea loc pe un traseu nou: Sala Transilvania – Calea Dumbrăvii – str. Lomonosov – str. Școala de Înot.

Pentru siguranța participanților la competiție și pentru buna desfășurare a acestei probe Comisia de Circulație a stabilit mai multe închideri și restricții în trafic duminică, 7 octombrie, în intervalul orar 2 – 23, cu mențiunea că traficul pe strada Calea Dumbrăvii, va fi redat circulației începând cu orele 18:00.
Astfel, următoarele străzi vor fi închise traficului:
– Calea Dumbrăvii va fi închisă pe transonul dintre Administraţia Finanţelor Publice și intersecția cu strada Dimitrie Anghel (în această zonă este permis accesul de pe strada Calea Dumbrăvii pe strada Dimitrie Anghel și de pe strada Lămâiței pe strada Dimitrie Anghel)
– Strada Lomonosov se va închide între intersecţia cu Calea Dumbrăvii şi intersecția cu stăzile Justiţiei și Someșului (mențiune: va fi permis accesul dinspre strada Someșului spre strada Justiției)
– strada Şcoala de Înot va fi închisă pe tonsonul dintre Hotel Golden Tulip și Hotelul Parc, inclusiv Aleea M.Eminescu ( mențiune: accesul pe strada Rennes va fi permis doar riveranilor)
– Strada Nicolaus Olahus va fi inchisă circulației
– Strada Octavian Goga va fi închisă traficului pe tronsonul Nicolaus Olahus – strada Dimitrie Anghel ( mențiune: de pe strada Dimitrie Anghel este permis accesul spre stânga, pe restul străzii Octavian Goga.
Atenție! Pentru desfășurarea START-ului Festiv, Piața Mică va fi închisă de miercuri, 3 octombrie, ora 23 – 5 octombrie, ora 8 pentru desfășurarea startului festiv din data de 4 octombrie.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna ziua, daca sunt cazat la unul din cele TREI hoteluri din zona unde se desfasoara raliul (scoala de inot ) cum ajung la hotel ?? Nu exista nici o indrumare sau echipaj de politie care sa explice un traseu viabil !! RUSINE SIBIU !