Ora de Sibiu
Știri in direct

Tursib anunță modificări ale traseelor în weekend, datorate Raliului Sibiului

1.001

În data de 7 octombrie între orele 7:45 şi 16:30, se va închide circulaţia între ieşirea din Răşinari şi Păltiniş, pentru desfăşurarea unei probe speciale din cadrul ,,Raliului Sibiului 2018”.

Ca urmare, programul de circulaţie al traseului 22 (Sibiu – Păltiniş) se va modifica dupa cum urmează:
Duminica 07.10.2018 :
Plecări din Gară : 07:00 ; 16:00
Plecări din Păltiniş: 16:30 ; 17:30

2. In ziua de duminică 07.10.2018 începând cu ora 02:00 a.m. se va închide circulaţia pe Calea Dumbrăvii pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu str.Lomonosov şi intersecţia cu B-dul Mihai Viteazul, cu ocazia desfăşurării unei probe speciale din cadrul ,,Raliului Sibiului 2018”. Până la ora 18:00, mijloacele de transport ale TURSIB care trec prin acea zonă vor circula deviat .
1)Pe traseele 13, 22 :
în sensul de mers spre Dumbrava, se va circula : Piaţa Unirii – B-dul V.Milea – str.N.Iorga – B-dul M.Viteazul – Calea Cisnădiei.
în sensul de mers spre Gară, se va circula: – Calea Dumbrăvii- str.Ghe. Dima – str.Rahova – B-dul M.Viteazul – str.N.Iorga – B-dul V.Milea – Piaţa Unirii .
2)Pe traseele 1, 111:
în sensul de mers spre Cimitir, se va circula : Piaţa Unirii – B-dul V.Milea – str.N.Iorga – Calea Cisnădiei.
în sensul de mers spre Piaţa Unirii, se va circula: str.Rahova – B-dul M.Viteazul – str.N.Iorga – B-dul V.Milea – Piaţa Unirii .
3) Pe traseul 12 :
în sensul de mers spre Piata Rahova 3, se va circula: Piaţa Unirii – B-dul V. Milea – str.N. Iorga – Piaţa Rahova 3
în sensul de mers spre Sembraz, se va circula: Piaţa Rahova 3 – B-dul M. Viteazul – str.N. Iorga – B-dul V. Milea – Piaţa Unirii .
4) Pe traseul 15 :
în sensul de mers spre Valea Aurie, se va circula: str.Rahova – B-dul M. Viteazul – Calea Cisnădiei –str.Ghe. Dima – Calea Dumbrăvii – str.A. Vlahuţă – str.O. Goga.
În acest interval, se înfiinţează o staţie provizorie pe strada N. Iorga, pe porţiunea cuprinsă între strada Gorăslău şi intersecţia cu B-dul M.Viteazu.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...