Ora de Sibiu
Știri in direct

Tursib anunță modificări ale traseelor în weekend, datorate Raliului Sibiului

989

În data de 7 octombrie între orele 7:45 şi 16:30, se va închide circulaţia între ieşirea din Răşinari şi Păltiniş, pentru desfăşurarea unei probe speciale din cadrul ,,Raliului Sibiului 2018”.

Ca urmare, programul de circulaţie al traseului 22 (Sibiu – Păltiniş) se va modifica dupa cum urmează:
Duminica 07.10.2018 :
Plecări din Gară : 07:00 ; 16:00
Plecări din Păltiniş: 16:30 ; 17:30

2. In ziua de duminică 07.10.2018 începând cu ora 02:00 a.m. se va închide circulaţia pe Calea Dumbrăvii pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu str.Lomonosov şi intersecţia cu B-dul Mihai Viteazul, cu ocazia desfăşurării unei probe speciale din cadrul ,,Raliului Sibiului 2018”. Până la ora 18:00, mijloacele de transport ale TURSIB care trec prin acea zonă vor circula deviat .
1)Pe traseele 13, 22 :
în sensul de mers spre Dumbrava, se va circula : Piaţa Unirii – B-dul V.Milea – str.N.Iorga – B-dul M.Viteazul – Calea Cisnădiei.
în sensul de mers spre Gară, se va circula: – Calea Dumbrăvii- str.Ghe. Dima – str.Rahova – B-dul M.Viteazul – str.N.Iorga – B-dul V.Milea – Piaţa Unirii .
2)Pe traseele 1, 111:
în sensul de mers spre Cimitir, se va circula : Piaţa Unirii – B-dul V.Milea – str.N.Iorga – Calea Cisnădiei.
în sensul de mers spre Piaţa Unirii, se va circula: str.Rahova – B-dul M.Viteazul – str.N.Iorga – B-dul V.Milea – Piaţa Unirii .
3) Pe traseul 12 :
în sensul de mers spre Piata Rahova 3, se va circula: Piaţa Unirii – B-dul V. Milea – str.N. Iorga – Piaţa Rahova 3
în sensul de mers spre Sembraz, se va circula: Piaţa Rahova 3 – B-dul M. Viteazul – str.N. Iorga – B-dul V. Milea – Piaţa Unirii .
4) Pe traseul 15 :
în sensul de mers spre Valea Aurie, se va circula: str.Rahova – B-dul M. Viteazul – Calea Cisnădiei –str.Ghe. Dima – Calea Dumbrăvii – str.A. Vlahuţă – str.O. Goga.
În acest interval, se înfiinţează o staţie provizorie pe strada N. Iorga, pe porţiunea cuprinsă între strada Gorăslău şi intersecţia cu B-dul M.Viteazu.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...