Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – Bretele pentru descongestionarea traficului în giratoriul de pe DN1 la Veștem

1.935

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere vrea să amenajeze două benzi auto speciale în zona sensului giratoriu de la intersecția DN1 cu DN7 la Veștem.

Anunțul a fost făcut joi la Sibiu, chiar de către Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga, în cadrul unei conferințe de presă. ”Luăm în calcul pentru descongestionarea traficului și eliberarea blocajelor o bretea care să lege direct DN1 de DN7 de la giratoriul de la Veștem până în apropierea pasajului de cale ferată. Practic vrem să facem un baypas acolo, adică o cale directă”, a spus acesta.
CITIȚI ȘI: VIDEO – Încă zece kilometri de drum expres pe DN7 – Valea Oltului. De la Boița până la Veștem
Neaga spune că și pentru accesul din DN7 către DN1 dinspre Tălmaciu se va face o altfel de bretea. ”O a doua bretea va fi făcută din DN7 pentru cei care vin dinspre Vâlcea și vor să meargă spre Brașov, aceasta urmând să ocolească și ea giratoriul de la Veștem. În acest fel vom debloca traficul acolo pentru că în orele de vârf traficul este infernal traficul”, a mai spus acesta.
CITIȚI ȘI: VIDEO – Pasaj subteran pentru pietoni pe DN7 la Tălmaciu
În aceeiași conferință de presă Neaga a anunțat amenajarea unui pasaj subteran pe DN7 la Tălmaciu (detalii AICI) și construirea a încă zece kilometri de drum expres între Boița și Veștem (detalii AICI).

Live video – Conferinta de Presa la PSD Sibiu – Directorul CNAIR despre proiectele din județul Sibiu

Live video – Conferinta de Presa la PSD Sibiu – Directorul CNAIR despre proiectele din județul Sibiu. Detalii pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 3 octombrie 2018

Vedeți mai sus declarațiile!

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...