fbpx

Starbucks și-a anunțat angajații când se deschide cafeneaua de pe Mihai Viteazu

0 2.036

Cea de a doua cafenea Starbucks, poziționată la intersecția Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii va fi inaugurată până la finele lui octombrie.

Cea de-a doua locație este una la fel de bine aleasă, pentru că se afla într-o zonă intens circulată și înconjurată de birouri. Următoarea cafenea Starbucks se va deschide la parterul clădirii Plaza nr. 35 de la intersecția Bulevardului Mihai Viteazu și Calea Dumbrăvii, iar inaugurarea are loc în a II-a parte a lunii octombrie.
În noua cafenea au fost relocați și câțiva angajați de la cafeneaua care funcționează deja în Piața Mare încă din decembrie 2017. ‘’Avem colegi care se mută acolo. Până la finele lunii se deschide cea de a II-a locație din oraș’’, a mărturisit un angajat de la cafeneaua din centrul Sibiului.41968121 328807431029229 2142663457743306752 n”Încercăm de câțiva ani să ajungem la Sibiu. Ne bucurăm că am reușit în sfârșit. Am vrut să fim în Piața Mare, pentru că aici au loc toate evenimentele din oraș, și uite că am reușit”, spunea în decembrie 2017, Dana Cristina Pasol, marketing manager Starbucks România, cu ocazia deschiderii cafenelei din Piața Mare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.