Ora de Sibiu
Știri in direct

Starbucks și-a anunțat angajații când se deschide cafeneaua de pe Mihai Viteazu

1.663

Cea de a doua cafenea Starbucks, poziționată la intersecția Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii va fi inaugurată până la finele lui octombrie.

Cea de-a doua locație este una la fel de bine aleasă, pentru că se afla într-o zonă intens circulată și înconjurată de birouri. Următoarea cafenea Starbucks se va deschide la parterul clădirii Plaza nr. 35 de la intersecția Bulevardului Mihai Viteazu și Calea Dumbrăvii, iar inaugurarea are loc în a II-a parte a lunii octombrie.
În noua cafenea au fost relocați și câțiva angajați de la cafeneaua care funcționează deja în Piața Mare încă din decembrie 2017. ‘’Avem colegi care se mută acolo. Până la finele lunii se deschide cea de a II-a locație din oraș’’, a mărturisit un angajat de la cafeneaua din centrul Sibiului.”Încercăm de câțiva ani să ajungem la Sibiu. Ne bucurăm că am reușit în sfârșit. Am vrut să fim în Piața Mare, pentru că aici au loc toate evenimentele din oraș, și uite că am reușit”, spunea în decembrie 2017, Dana Cristina Pasol, marketing manager Starbucks România, cu ocazia deschiderii cafenelei din Piața Mare.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...